≡ Menu

Mobilne hiške v Medulinu

Mobilne hiške v Medulinu najdete v dveh kampih, od tega pa v kampu Kažela najdete dve vrsti hišic. Vse tri ponudbe hišic si lahko ogledate spodaj.

Kamp Medulin

Mobilne hišice Camping Medulin se nahajajo v istoimenskem kampu. Gre za najstarejši kamp z dolgoletno tradicijo v Medulinu.

Mobilne hišice so sestavljene iz dveh spalnih sob, dnevnega prostora z kuhinjo, kopalnice in WC-ja. Pred vsako hišico je lesena pokrita terasa z vrtnim pohištvom. Del hišic nudi razgled na morje.

121 mobilnih hišic velikosti 24m2 je primernih za 4-5 oseb, opremljenih z klimo in televizijo. V hišicah in na območju kampa je urejen dostop do Wi-Fi omrežja.
Kamp nudi peščene in skalnate plaže, tobogane, restavracije, trgovine, športne površine. Območje je primerno za jadranje na deski.

Na spodnji povezavi preverite načine plačila in proste termine za mobilne hišice v kampu Medulin.

  Več info in rezervacija  Pregled prostih terminov

Kamp Kažela

Mobilne hišice Camping Kažela so del večjega naselja mobilnih hišic v istoimenskem kampu. Kamp je od središča mesteca oddaljen 2km, razdeljen pa je na tekstilni in nudistični del.

Mobilne hišice sestavljajo dnevni prostor, kuhinja, dve spalni sobi, WC in kopalnica. Na prostem je lesena terasa, večina pa jih nudi razgled na morje.
174 mobilnih hišic je primernih za 4-5 gostov, dovoljeni so tudi kužki. Klimatska naprava je mogoča ob doplačilu. Brezplačno lahko dostopate do Wi-fi omrežja.

Plaža v kampu Kažela je dolga 2km, večinoma skalnata ali prodnata. Na voljo je zunanji bazen, športna igrišča, več gostinskih lokalov in trgovina. Možno si je izposoditi kolesa.

Na spodnji povezavi se pozanimajte o možnostih rezervacije na vaš termin in plačilnih pogojih.

  Več info in rezervacija  Pregled prostih terminov

Superior mobilne hiške – kamp Kažela

Superior Mobile homes je sklop mobilnih hišic v kampu Kažela. Gre za večje in prostorne mobilne hišice na lepi lokaciji z razgledom na morje.

Mobilne hišice nudijo dve ali tri spalne sobe, dnevno sobo, kuhinjo, eno ali dve kopalnici in zunanjo teraso.

20 mobilnih hišic velikosti 32m2 ali 34m2 je opremljenih s satelitsko televizijo, klimo in brezžičnim internetom. Pred hišico je urejen parking.

Kamp se ponaša z kar 2km plaž, deloma namenjenih tudi nudistom. V sezoni je odprt zunanji bazen, uporabljate lahko različna športna igrišča. Na voljo je trgovina in več restavracij.

Na sledeči povezavi boste našli informacije o plačilnih pogojih za najem mobilne hišice Superior.

  Več info in rezervacija  Pregled prostih terminov