≡ Menu

Apartmaji v Medulinu

Številni apartmaji v Medulinu ponujajo kratke in daljše oddihe in možnost dopusta. Na tej strani najdete pestro ponudbo za hiter pregled ponudbe apartmajev v Medulinu, Premanturi in Kamenjaku.

Če potrebujete apartma v Medulinu, jih lahko najdete spodaj ali preverite z iskalnikom. Z iskalnikom boste enostavno našli proste apartmaje, ki so na voljo in ceno za najem.

Iskalnik – apartmaji Medulin

Vpišite datume, število oseb in pristisnite Išči za pregled apartmajev.

Booking.com

Drugi apartmaji v Medulinu

Apartmaji Dora

Hišnim ljubljenčkom prijazni apartmaji Dora se nahajajo v mirnem predelu Medulina, 10min oddaljeni od mestne plaže. Izbirate lahko med 7 apartmaji za 2-5 oseb, kateri so udobno in sodobno opremljeni. Vsak ima satelitsko televizijo, klimo, opremljeno kuhinjo in brezžični internet. Na prostem je zunanji bazen, terasa in žar. Nastanitev nudi lastno parkirišče.

  Več info in rezervacija

Apartmaji Casa Bianca

Apartmaji Casa Bianca se nahajajo na lepi lokaciji, 200m oddaljeni od središča mesta. Ponujajo vam 6 prijetnih apartmajev za 2 ali 4 osebe. Vsak apartma ima opremljeno kuhinjo, balkon, klimo in satelitsko televizijo. Uporabljate lahko zasebno parkirišče in brezžično povezavo do interneta. Na prostem je lep vrt in prostor za žar. Plaža je oddaljena 10min sprehoda.

  Več info in rezervacija

Apartmaji Orange 425

Apartmaji Orange 425 se nahajajo v obnovljeni stanovanjski hiši v središču mesteca. Glavna mestna plaža je oddaljena 1km. Nudijo vam 4 sodobno opremljene apartmaje za 5 oseb z klimo, balkonom, kuhinjo s sodobnimi pripomočki in LCD televizorjem. Na prostem je zunanji bazen in žar. Na vseh površinah je možno dostopati do brezžičnega interneta. V bližini se nahajajo trgovina in gostinski lokali.

  Več info in rezervacija

Apartmaji Barbic

Na odlični lokaciji, le 800m od glavne plaže v Medulinu boste našli apartmaje Barbic. 4 komfortni družinski apartmaji so opremljeni z klimatsko napravo, televizijo, balkonom ali teraso. Brezžični internet je na voljo brezplačno. Sprostite se lahko na vrtu, kjer je možno uporabljati žar. Na voljo je izposoja koles. Slaščičarna in picerija sta oddaljeni le 5min.

  Več info in rezervacija

Apartmaji Leonardo

Apartmaji Leonardo se nahajajo v turističnem predelu Medulina, 1km oddaljeni od središča kraja. Izbirate lahko med studii za dve osebi in apartmaji za 4 osebe. Vsi so klimatizirani, nudijo opremljeno kuhinjo, televizijo in brezžični internet. Pred hišo je urejen prostor za žar. V bližini so športna igrišča, plaža je oddaljena 200m.Trgovina in restavracije so v središču kraja.

  Več info in rezervacija

Apartmaji Sale el Sol

Apartmaji Sale el Sol se nahajajo v novozgrajeni stavbi v bližini morja in manjše marine. Na voljo so trije zelo sodobno in moderno opremljeni apartmaji za 2-3 osebe. Vključujejo klimo, LCD televizor, opremljeno kuhinjo, balkon in parkirišče. V apartmajih je dosegljiv brezžični internet. Trgovine, lokali in plaža so oddaljeni 10-15min sprehoda.

  Več info in rezervacija

Studios Simona

Kužkom prijazna nastanitev Studios Simona se nahaja na mirni lokaciji, 400m od središča kraja in 5min od plaže Bijeca. 8 studiev ali apartmajev je primernih za 2-5 oseb. Vsak apartma je opremljen z klimo, balkonom, televizijo in brezžičnim internetom. Na prostem je bogato zasajen vrt, prostor za žar in parkirišče. Trgovina in restavracije so v neposredni bližini.

  Več info in rezervacija

Apartmaji Terra Solaris

Sodobno zasnovani apartmaji Terra Solaris se nahajajo v središču Medulina. 16 apartmajev za 3-5 oseb je opremljenih z balkonom ali teraso, klimo, televizijo in kuhinjo. Brezžični internet je brezplačno na voljo. V baru lahko pokušate in kupite domače istrske proizvode. Plaža je oddaljena 700m, v bližini so športni objekti, trgovina in lokali.

  Več info in rezervacija

Apartma LoRa

Apartma LoRa se nahaja v popolnoma prenovljeni stanovanjski hiši v turistične predelu mesta. Prostoren in prijetno opremljen apartma je primeren za 5 oseb. Vključuje LCD televizijo, klimo, brezžični internet, vrt, žar in teraso. Plaža je oddaljena 100m. V bližini so teniška in nogometna igrišča. Trgovino in gostinske lokale boste našli v središču Medulina.

  Več info in rezervacija

Apartmaji Fiorido 113

Apartmaji Fiorido se nahajajo na lepi lokaciji, 5min oddaljeni od morja in plaže. Ponujajo vam 8 komfortno opremljenih apartmajev za dve, tri ali štiri osebe. Vsak apartma ima balkon, nekaj jih ima tudi pogled na morje. Klima, televizija in brezžični internet so vključeni v opremo. Na prostem je lepa terasa za sončenje in zunanji bazen. Trgovina in gostinski lokali so oddaljeni le nekaj minut hoje.

  Več info in rezervacija

Villa Velike Stine

Villa Velike Stine***se nahaja na mirni lokaciji v središču kraja. Glavna medulinska peščena plaža je oddaljena 10min sprehoda. V vili je 5 velikih sob za dve, tri ali štiri osebe. Vsaka je opremljena z klimo in satelitsko televizijo. Na prostem je manjši bazen in terasa za sončenje. Na voljo je restavracija z istrskimi specialitetami. Po dogovoru vam nudijo izlete z jadrnico.

  Več info in rezervacija

Apartmaji Burle Vista

Apartmaji Burle Viste se nahajajo na lepi lokaciji ob uvali Burle. Studio za 2 osebi ter prostoren apartma za 4 osebe nudita lep razgled na morje, do katerega je le kratek sprehod. Apartmaja nudita klimatsko napravo, zunanjo teraso, televizijo ter kuhinjsko opremo, uporabljate lahko tudi brezžični internet.

Na prostem je igrišče za badminton, lahko si izposodite tudi kanuje. Glavna medulinska plaža je oddaljena 20 minut, do obalne promenade pa je 10 minut sprehoda.

Apartmaji Paloma Blanca

Apartmaji Paloma Blanca stojijo nedaleč od središča mesta ter cerkve sv. Agneze. V prenovljeni stavbi se nahajajo trije apartmaji, kateri so primerni za bivanje 2-4 oseb. Vsak apartma nudi manjši balkon ter televizijo, na voljo je tudi klimatska naprava ter brezžični internet.

Ob hiši je urejeno parkirišče, vrt ter prostor za druženje ob žaru. Trgovina je oddaljena 300m, obalna promenada z lokali 500m, glavna plaža pa 1km.

Apartmaji Roža

Nedaleč od hotelskega kompleksa Belvedere ter le 5 minut od plaže boste našli odlične apartmaje Roža. Ponujajo vam 4 sodobno in svetlo opremljene apartmaje za 4 osebe. Navdušeni boste za razgledom na morje, balkonom, ohladila vas bo prijetna klima … Poskrbljeno je tudi za brezžični internet, družbo vam lahko delajo tudi vaši hišni ljubljenčki.

Do mesta se lahko sprehodite peš (1km) ali pa zapeljete z turističnim vlakcem.

Apartmaji Labirint

Za nekoliko drugačne, a vseeno prijetne počitnice je poskrbljeno v apartmajih Labirint. Najdete jih v čudovito prenovljeni istrski kamniti hiši, v kateri se nahajajo 4 komfortni studii za 2-4 osebe ter apartma s pogledom na morje, prav tako za 4 osebe. Apartmaji nudijo verando ali balkon, moderno notranjo opremo, kombinirano z detajli istrske gradnje, klimo ter wi-fi dostop. Na vrhu zgradbe je tudi manjša terasa z zunanjim bazenom.

Plaža ter obalna promenada sta oddaljena 500-700m.

Apartmaji Majer

Na odlični lokaciji, le 50m od peščene plaže Bijeca se nahajajo apartmaji Majer. Dva prostorna apartmaja z pogledom na morje sta primerna za 4 osebe, dovoljeno je tudi bivanje psov. Klimatizirana apartmaja nudita balkon s sedežno garnituro, LCD televizijo, opremljeno kuhinjo ter dostop do brezžičnega omrežja.

V bližini so športna igrišča, tobogani, izposoja plovil, koles in skuterjev … Do mesta se sprehodite v nekaj minutah.

Apartmaji Medulin ***

Apartmaji Medulin se nahajajo v vzhodnem delu mesteca, na mirni lokaciji, katera je le 800m oddaljena od peščene plaže Bijeca. V novejši zgradi je 5 sodobno opremljenih apartmajev za 4-6 oseb. Vsak apartma ima balkon, klimo, kuhinjske pripomočke , prejmete tudi posteljnino in brisače. Na prostem je vrt z žarom. Najbližja trgovina in restavracija sta oddaljeni 200m.

Apartmaji Siga **

Med apartmaji v Medulinu so tudi apartmaji Siga, ki stojijo le 60m od obale pri uvali Burle. Manjši studio za 2 osebi ter dva družinska apartmaja za 3-4 osebe nudita balkon z razgledom na morje, vključujejo pa še brezžični internet, televizijo in klimo. Najbližja prodnata plaža je oddaljena 300m, plaža Bijeca pa 2km. Do trgovine in središča mesta je 600m.

Apartmaji Zova ***

Apartmaje Zova boste našli v središču mesta, le 100m od morja, v bližini pa je tudi večji supermarket in restavracija z istrsko ter mediteransko hrano. Najamete lahko dvoposteljno sobo in studio za 2 osebe ter štiri večje apartmaje za 4 osebe. Vsak apartma nudi klimo, balkon, televizijo in dostop do wi-fi omrežja. Gostje lahko uporabljajo žar na vrtu.

Apartma Anna ***

Apartma Anna se nahaja v hiši skupaj z manjšim a priročnim marketom. Nahaja se na odlični lokaciji, le 600m od plaže Bijeca. Sprejme od 2 do 4 osebe, nudi pa balkon, klimatsko napravo, brezžični internet, LCD televizijo ter opremljeno kuhinjo. Pred hišo je tudi parkirno mesto in vrt za sproščanje.

Apartmaji Vlah ***

Apartmaji Vlah stojijo na mirni lokaciji v bližini uvale Burle. Na voljo sta dva apartmaja, primerna za 3 oz. 4 osebe. Oba sta opremljena z dostopom do brezžičnega interneta, televizorjem, klimo in balkonom. Na urejenem vrtu lahko kramljate z gosti in uporabljate žar. Najbližja plaža je oddaljena 400m, plaža Bijeca pa dober kilometer.

apartmaji medulin

Med apartmaji v Medulinu so seveda tudi številni drugi. Za začetek si oglejte zgornjo ponudbo, dodatno pa lahko preverite z iskalnikom zgoraj in za enostavno rezervacijo vam bodo ostali apartmaji v Medulinu.