≡ Menu

Hoteli v Medulinu

Hoteli v Medulinu so na voljo v različnih delih mesta. Spodaj lahko preverite nekaj od ponudbe ali za primerjavo uporabite iskalnik, če potrebujete hotelsko sobo za točno določene datume.

Za iskanje vpišite datum prihoda in odhoda, število oseb in pritisnite Išči.

Booking.com

Drugo hoteli v Medulinu

Hotel Holiday

Hotel Holiday*** stoji v turističnem predelu Medulina, le 200m od središča kraja. Nudijo vam 192 dvoposteljnih sob z klimo in brezžičnim internetom. Iz balkona je možen razgled na morje ali park. Hotel nudi restavracijo, bar, dvoje zunanjih bazenov in veliko teraso za sončenje. Peščeno-prodnata plaža je oddaljena 200m. V bližini so nogometna igrišča in atletski stadion.

  Več info in rezervacija

Hotel Minerva

Hotel Minerva*** se nahaja v središču Medulina, 600m oddaljen od glavne mestne plaže. Družinsko voden hotel predstavlja 18 komfortnih sob za 2 ali 4 osebe. Opremljene so z klimo, minibarom in televizijo. Sprostite se lahko v manjšem baru ali na zunanji terasi. V bližini je trgovina in več gostinskih lokalov. Ob plaži boste našli številne športne objekte in aktivnosti.

  Več info in rezervacija

Hotel Park Plaza Belvedere

Hotel Park Plaza Belvedere**** je bil obnovljen leta 2014 in se nahaja na lepi lokaciji, 1km oddaljen od središča Medulina. 428 dvoposteljnih ali družinskih sob je opremljenih z televizijo, klimo, balkonom, minibarom in sefom. Na voljo je restavracija, zunanji in notranji bar, dvoje zunanjih bazenov, welness center in lastna plaža. Izbirate lahko med številnimi športnimi aktivnostmi.

  Več info in rezervacija

Hotel Velanera

Hotel Velanera**** se nahaja v vasici Šišan, katera je 6km oddaljena od središča Medulina. Najbližja plaža je v uvali Kale, oddaljena 10min vožnje. Nudijo vam 13 sodobno opremljenih sob, kjer je na voljo LCD televizija, klima in razgled na zunanji bazen in vrt. V restavraciji strežejo istrske specialitete in domača vina. Na območju hotela je omogočen dostop do brezžičnega interneta.

  Več info in rezervacija

Dodatni hoteli v Medulinu so na voljo preko iskalnika zgoraj, lahko pa ga uporabite za iskanje prostih terminov in primerjavo cen. Vpišite željene datume in število oseb ter pritisnite Išči. Tako lahko zelo enostavno preverite, če je še kakšen hotel v Medulinu prost in kakšna je cena za sobo.