≡ Menu

Apartmaji v Medulinu

Če potrebujete apartma v Medulinu, jih lahko najdete spodaj ali preverite z iskalnikom. Z iskalnikom boste enostavno našli proste apartmaje, ki so na voljo in ceno za najem.

Vpišite datume, število oseb in pristisnite Išči za pregled apartmajev.

Drugi apartmaji v Medulinu

Apartmaji Dora

Hišnim ljubljenčkom prijazni apartmaji Dora se nahajajo v mirnem predelu Medulina, 10min oddaljeni od mestne plaže. Izbirate lahko med 7 apartmaji za 2-5 oseb, kateri so udobno in sodobno opremljeni. Vsak ima satelitsko televizijo, klimo, opremljeno kuhinjo in brezžični internet. Na prostem je zunanji bazen, terasa in žar. Nastanitev nudi lastno parkirišče.

Apartmaji Paloma Bianca

Apartmaji Paloma Bianca se nahajajo na lepi lokaciji, 200m oddaljeni od središča mesta. Ponujajo vam 6 prijetnih apartmajev za 2 ali 4 osebe. Vsak apartma ima opremljeno kuhinjo, balkon, klimo in satelitsko televizijo. Uporabljate lahko zasebno parkirišče in brezžično povezavo do interneta. Na prostem je lep vrt in prostor za žar. Plaža je oddaljena 10min sprehoda.

Apartmaji Orange 425

Apartmaji Orange 425 se nahajajo v obnovljeni stanovanjski hiši v središču mesteca. Glavna mestna plaža je oddaljena 1km. Nudijo vam 4 sodobno opremljene apartmaje za 5 oseb z klimo, balkonom, kuhinjo s sodobnimi pripomočki in LCD televizorjem. Na prostem je zunanji bazen in žar. Na vseh površinah je možno dostopati do brezžičnega interneta. V bližini se nahajajo trgovina in gostinski lokali.

Apartmaji Barbic

Na odlični lokaciji, le 800m od glavne plaže v Medulinu boste našli apartmaje Barbic. 4 komfortni družinski apartmaji so opremljeni z klimatsko napravo, televizijo, balkonom ali teraso. Brezžični internet je na voljo brezplačno. Sprostite se lahko na vrtu, kjer je možno uporabljati žar. Na voljo je izposoja koles. Slaščičarna in picerija sta oddaljeni le 5min.

Apartmaji Leonardo

Apartmaji Leonardo se nahajajo v turističnem predelu Medulina, 1km oddaljeni od središča kraja. Izbirate lahko med studii za dve osebi in apartmaji za 4 osebe. Vsi so klimatizirani, nudijo opremljeno kuhinjo, televizijo in brezžični internet. Pred hišo je urejen prostor za žar. V bližini so športna igrišča, plaža je oddaljena 200m.Trgovina in restavracije so v središču kraja.

Apartmaji Sale el Sol

Apartmaji Sale el Sol se nahajajo v novozgrajeni stavbi v bližini morja in manjše marine. Na voljo so trije zelo sodobno in moderno opremljeni apartmaji za 2-3 osebe. Vključujejo klimo, LCD televizor, opremljeno kuhinjo, balkon in parkirišče. V apartmajih je dosegljiv brezžični internet. Trgovine, lokali in plaža so oddaljeni 10-15min sprehoda.

Studios Simona

Kužkom prijazna nastanitev Studios Simona se nahaja na mirni lokaciji, 400m od središča kraja in 5min od plaže Bijeca. 8 studiev ali apartmajev je primernih za 2-5 oseb. Vsak apartma je opremljen z klimo, balkonom, televizijo in brezžičnim internetom. Na prostem je bogato zasajen vrt, prostor za žar in parkirišče. Trgovina in restavracije so v neposredni bližini.

Apartmaji Terra Solaris

Sodobno zasnovani apartmaji Terra Solaris se nahajajo v središču Medulina. 16 apartmajev za 3-5 oseb je opremljenih z balkonom ali teraso, klimo, televizijo in kuhinjo. Brezžični internet je brezplačno na voljo. V baru lahko pokušate in kupite domače istrske proizvode. Plaža je oddaljena 700m, v bližini so športni objekti, trgovina in lokali.

Apartma LoRa

Apartma LoRa se nahaja v popolnoma prenovljeni stanovanjski hiši v turistične predelu mesta. Prostoren in prijetno opremljen apartma je primeren za 5 oseb. Vključuje LCD televizijo, klimo, brezžični internet, vrt, žar in teraso. Plaža je oddaljena 100m. V bližini so teniška in nogometna igrišča. Trgovino in gostinske lokale boste našli v središču Medulina.

Apartmaji Fiordino 113

Apartmaji Fiordino se nahajajo na lepi lokaciji, 5min oddaljeni od morja in plaže. Ponujajo vam 8 komfortno opremljenih apartmajev za dve, tri ali štiri osebe. Vsak apartma ima balkon, nekaj jih ima tudi pogled na morje. Klima, televizija in brezžični internet so vključeni v opremo. Na prostem je lepa terasa za sončenje in zunanji bazen. Trgovina in gostinski lokali so oddaljeni le nekaj minut hoje.

Villa Velike Stine

Villa Velike Stine***se nahaja na mirni lokaciji v središču kraja. Glavna medulinska peščena plaža je oddaljena 10min sprehoda. V vili je 5 velikih sob za dve, tri ali štiri osebe. Vsaka je opremljena z klimo in satelitsko televizijo. Na prostem je manjši bazen in terasa za sončenje. Na voljo je restavracija z istrskimi specialitetami. Po dogovoru vam nudijo izlete z jadrnico.

apartmaji medulin

 

Apartmaji v Medulinu
5 (100%) 2 votes